onsdag, januari 03, 2007

pluggdag igen

idag va de lite vitt o frostigt ute.. ja, mamma å doggarna gick till skogen. de va trevligt förutom detta eviga muller av skogsmaskiner. men det dom gör nu är nog att dra iväg alla trädstammar som ligger överallt i hela skogen för att lägga ihop dom till högar. det lär ta tid..

råkade visst fånga pompes mindre vackra sida på bild idag.. brunt runt ögat för att det runnit så :/ på andra sidan ser det bättre ut.

nån timma senare åkte jag ut till skogen å la ett spår, som vi nu nyss varit å tagit. det gick inget vidare. pompe e vimsig... tappar han spåret så bara fortsätter han rakt fram typ, istället för å vända å tänka till lite. hm.. börjar ge upp hoppet om en SVCH-titel framför pompes namn.

Hedwig låg på räcket till farstukvisten när vi gick. hon är en vacker prydnad. Vår granne trodde ett bra tag att vi hade en prydnadskatt i vårt köksfönster. men de e hedda som brukar ligga där.

Nu ska jag sy ett par kuddar åt mamma. om pompe bara skulle kunna ta å flytta lite på sig.
:)

3 Comments:

Blogger emma... said...

sluta emma! det är klart att pompe kommer få ett SVCH i sitt namn! de går i svackor, ludde hade en svacka på typ tre miljoner år...först nu har han börjat spåra ordentligt..ibland...vi ska bli SVCH i år! det är luddes nyårslöfte, pompes med, det har han sagt till mig!

6:58 em  
Anonymous Anonym said...

Hei Emma.

Her har det kommet snø nå!! Vil du ha litt ??? Jeg trenger det nemlig ikke!

Klart Pompe blir SVch engang. Litt opp og ned på innsatsen må man regne med når man har hannhunder tror jeg:-)

9:12 em  
Anonymous Anonym said...

Jeg sendte snøen til deg.
Her forsvant den nemlig i løpet av natta igjen:-)

10:42 fm  

Skicka en kommentar

<< Home