måndag, november 06, 2006

skogspromenad me snygga vilja

Nu har vi varit å hälsat på kristina å vilja. silver fick inte vara med!! vi har promenerat i skogen, de va skoj.. fanns massa skojiga vattenpölar att rusa genom tyckte vilja!! pompe hade faktiskt inte heller riktigt tid att veja för varenda vattenpöl =)

till höger ser ni en kristina, som arbetar på det
svåra uppdraget att få en hund att både sitta still å se snygg ut (för fotografering, om ni inte ser kameran i handen). om ni kikar in på hennes sida så kanske hon har lagt ut någon bild.. eller kommer göra snart! vem vet =) håll koll, de gör jag. (ps. pompe tror att ingen ser honom, de e därför han passar på att kika in viljas heta rumpa).

Som ni ser fick lilla nalle följa med idag.. inte alltid matte e så snäll nu för tiden!!! han tyckte de va mycket skoj att få försöka hänga på de unga, snabba voffsarna. men ibland undrar han nog om inte dom där småglinen bara kunde tagga ner lite.. så barnsliga ju!

Har ni sett något finare än den här väskan då?!!! kristina å bea har köpt
den till mig.. av ingen anledning alls. bara för att dom e snällisar!! inte varje dag man ser en väska med en pompe på!! den e såå fin =)

3 Comments:

Blogger Gordon said...

Hej Emma! Vilken härlig text och fina foton! MYCKET roligt att läsa både om läkarbesök och samvaron med Kristinas hundar. Oj, så trevlig din blogg är! Kramar från oss i Skara-flocken

6:47 em  
Anonymous Anonym said...

ÅÅåå...så fin veske:-)

5:01 em  
Blogger Emma said...

hihih, vet! *stolt*

5:46 em  

Skicka en kommentar

<< Home