lördag, september 30, 2006

agility

har lite bråttom för jag ska åka till donsö snart... men en snabb sammanfattning av dagen.. inofficiell agilitytävling i töreboda alltså... 4 klasser.
första klassen gick väl ok... lite segt å så... pompe stannde givetvis en stund på A-hindret.. men vi gick runt i alla fall.. 6e placering å vi fick pris!!! vårt första pris tillsammans =) fast han va långsammast av alla...
de andra tre klasserna diskade vi oss.. en för att han tog fel hinder o de andra för överskriden maxtid... han la sig i varenda tunnel å rullade å gosade.... de tog tid.. men folk verkade ha kul åt oss så de bjuder vi på!! alltid härligt när folk skrattar.
de skojigaste idag va i alla fall att de va 3 bedlington på samma tävling!!! de händer verkligen inte ofta... typ aldrig =) men nu va vi de!! en var pompe, som var.. tja.. dålig. en var thelma.. hon var väl.. tja.. sådär! å så va de milou... så himla duktig!! full fart =) önskar sååå att pompe sprang som honom.. men han kanske gör de om ett par år. hoppas de. annars får de va... de e faktiskt inte så kul å köra agility me en hund som knappt rör sig framåt. önskar han sprang som han gör när vi tränar... så e han duttig...

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hai Emma. Grattis med deres første premie på agilitybanen! Moro at det var flere bedlisser som stilte på samme tevling også. Pompes fart kommer nok på banen etterhvert o. At han er lite sen nå er nok hans måte å dempe på,men det høres jo ut som om han har det morsomt, spesilet i tunnellene. Når han har blitt lite mer voksen i hodet sitt klarer han nok å konsentrere seg mer:-)

9:58 em  
Blogger Gordon said...

Hej Emma! Du är nog för kritisk: så långt vi såg (första loppet!) var Pompe helt enkelt JÄTTEDUKTIG! Och du var mycket bra själv, och förmedlade stor glädje till honom. - Kram från tävlingskompisarna BARON och FALSTAFF

6:22 em  
Anonymous Anonym said...

Hej Emma! Jag håller med barfals, ni var jätteduktiga båda två. Att ni diskade er gör inte så mycket, det gjorde i princip alla hundarna någon gång under dagen ändå. Erat första lopp bjuder hursomhelst på mersmak. Att redan under första måndaden av tävlande kamma hem ett pris, det är inte dåligt! Pompe är fortfarande ung och har definitivt en fin framtid inom agilityn framför sig.

Hälsningar från för dagen, überpositive, mitch

5:59 em  
Anonymous Anonym said...

Man får gratulera till priset! Grattis, grattis! Tyvärr kunde vi inte komma utan jag valde att gå kurs med Smulan (Myntha och jag var inte eniga om det beslutet kan säga) men vi hoppas få se Er snart igen på de framtida agilitytävlingarna! Du ska se att Pompe får fart! :) Ni har ju precis bara börjat Er agilitykarriär!

10:33 fm  

Skicka en kommentar

<< Home